Taxiservice Eindhoven, Taxi Eindhoven, cabman, pretaxi, brabotax

Taxi-Service Eindhoven

Onze Diensten

Lees hieronder meer...

Spoed vervoer

Gallery

In de huidige economie, waar snelheid steeds belangrijker wordt, vragen bepaalde situaties om spoed. Taxiservice Eindhoven kan als geen ander vervoer aanbieden in dit soort gevallen, zowel voor pakketten als voor spoedvervoer van personen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor dit specifieke vervoer hebben wij speciale voertuigen van een zwaardere klasse in bezit die daardoor heel snel op elke gewenste plek in Europa kunnen zijn.

Spoedvervoer vraagt ook om chauffeurs van hoge kwaliteit die zich buiten superieure rij-eigenschappen ook verstaanbaar kunnen maken in het buitenland. Dit soort chauffeurs zijn bij ons in dienst en zij staan voor perfecte dienstverlening.

Hotel en corperaties

Gallery

Een auto met chauffeur bij Taxiservice Eindhoven zorgt voor ontzorging, kwaliteit en veiligheid en combineert het nuttige met het aangename. Wij beschikken over een groot aantal luxe auto's die altijd voorzien zijn van onder andere airco, extra beenruimte, lederen bekleding en een flesje water. Hierdoor kunt u ook de tijd onderweg nuttig besteden, terwijl onze gediplomeerde chauffeur u naar de gewenste bestemming brengt.

Naast het huren van een auto met chauffeur is het ook mogelijk om enkel een prive chauffeur te huren bij Taxiservice Eindhoven die met uw voertuig rijdt.

Taxi naar het Airport

Gallery

Om stress over te laat en files onderweg te voorkomen, schakelt u Taxiservice Eindhoven in. Wij rijden wekelijks naar verschillende luchthavens. Dit geldt zowel voor particulier, als zakelijk vervoer. U bent bij ons aan het juiste adres!

Bij ons komt het niet voor dat u uw taxi niet kunt vinden op Schiphol. Wij maken namelijk gebruik van het alom bekende en veel gebruikte Meeting Point op Schiphol. Het Meeting Point waar Taxiservice Eindhoven gebruik van maakt is een grote opvallende blokkendoos voorzien van rode en witte vlakken.

U kunt hier rustig plaatsnemen en wachten op uw taxichauffeur. In veel gevallen is de taxichauffeur al eerder bij het Meeting Point.

Groepsvervoer

Gallery

Met familie, vrienden of collega’s op pad? Allemaal met eigen vervoer is niet ideaal. Het wordt pas een ontspannen uitje als niemand hoeft te rijden en ook geen ‘Bob’ (Bewust Onbeschonken Bestuurder) hoeft te zijn op de terugweg. Groepsvervoer is dan een uitkomst.

Taxiservice Eindhoven over diverse taxibussen die in te zetten zijn bij uw bedrijfsuitje, dagje uit met de familie of bezoek aan een attractiepark, concert of feest.

Onze taxibussen zijn voorzien van het landelijke taxikeurmerk dat aantoont dat we aan alle eisen rondom veiligheidsaspecten, deskundigheid en betrouwbaarheid voldoen. Het TX-keur is een landelijk erkend kwaliteitssysteem en kunt u herkennen aan de blauwe sticker op de voorruit van de taxibus.

Onze partners

en clienten